QA Engineer (7329)

Pozici obsazujeme pro brněnskou pobočku americké společnosti, která vyvíjí SW pro televizní zpravodajství a přímé přenosy.

Do nově vzniklého QA týmu hledá společnost další zkušené testery. Budeš součástí mezinárodního týmu a testovat různé produkty firmy (webové i desktopové).

Na pozici budeš analyzovat produktové požadavky a specifikace a na základě toho vytvářet testovací dokumentaci jako testovací plány, procedury a scénáře. Aktuálně se v týmu v Brně testuje už především automatizovaně, testy se píší v C# v Seleniu. Výsledky testů pak budeš zaznamenávat do systému JIRA.

Požadavky:

Hledáme testera, který má praxi s automatizovaným testováním.

Pomůže Ti, pokud máš zkušenost s přípravou testovacích plánů a testovacích scénářů a celkově se dobře orientuješ ve vývojových a testovacích procesech.

Dále je zde potřeba alespoň základní znalost C# a ideálně zkušenost se Seleniem a JIRA.

Protože budeš součástí mezinárodního týmu, potřebujeme, aby ses bez problémů domluvil anglicky.

Pozice je určená především pro zkušené QA engineery.

Nabídka:

  • jedná se o hlavní zaměstnanecký pracovní poměr, plný úvazek
  • mezi nabízené benefity patří týden dovolené navíc, sick days, pružná pracovní doba, kurzy AJ, po zapracování možnost částečné práce z domu a další.

Pokud Vás nabídka zaměstnání zaujala, zašlete nám svůj profesní životopis v českém a anglickém jazyce s uvedením kódu pozice, o kterou se zajímáte. Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, kontaktujte prosím přímo svoji konzultantku.

Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat nejpozději do 10 dnů od zaslání životopisu. Ostatní uchazeče zařadíme do databáze a budeme je kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou nabídku.


Nástup: 20.1.2001 | Vloženo: 13.11.2020 11:23

ITjobs, s.r.o.

, Brno,

Ing. Tereza Teclová

teclova@itjobs.cz

604281084

Kontaktujte nás

Přiložte svůj životopis/motivační dopis ve formátu PDF.